Om oss

Verktøyboden.no åpnet i 2016, Vi startet opp som forhandler av Bahco, Bosch, Metabo og Ironside. Vi nærmer pss 4 000 varer fra Bahco, Teng Tools, Luna, Hultafors, Skydda, Bosch, Metabo, CRC, Loctite og Ridgid. Sortimentet fortsetter å vokse mot målet vårt om å bli en totalleverandør av verktøy og tilbehør for både private og proffesjonelle kunder. Vi sammarbeider direkte med de Norske importørene av alle våre merkevarer som gjør at vi har kort behandlingstid på reklamasjoner og kort leveringstid på bestillingsvarer.

Vi sender varer med Posten og Post Nord dagelig for raskest mulig levering. Er ikke produktet du bestillter på lager bestiller vi fra vår leverandør og sender til deg så fort vi får det til vårt lager. Normaltsett vil varene bli videresendt fra oss innen 2-7 virkedager. skulle det være lenger ventetid vil vi sende deg informasjon på mail.

Hyggelig pris og god service er det vi ønsker at du som kunde tenker etter at du har besøkt oss.

Om du ikke finner det du er på utkikk etter i nettbutikken, kan du kontakte oss på E-post - post@verktoyboden.no eller ringe oss på tlf - 410 70 700. Så vil vi gjøre vårt beste for å finne det hos en av våre leverandører.

Verktøyboden.no eies av Tankservice AS org nr.: 956 724 112 MVA

Vi har lager og hentepunkt i Katralveien 90, 1814 Askim. Her kan du hente varer direkte etter avtale.

Team Impact

 

Verktøyboden har siden 2018 vært sponsor for driftingteamet Team Impact.

Team impact ble etablert i 2016 med en god tanke bak seg, de ønsket å vise folk at, vis man har lyst så kan man få det til!
Teamet har et hovedfokus på motorsport og spesifikt Drifting, de kjører aktivt drifting og planlegger å kjøre enda mer aktivt i årene som kommer.

Teamet har 3 medlemmer -
- Erlend Skogvoll som teameier og sosialemedier ansvarlig .
- Matias Sveinsen som en av våre førere og en god bidragsyter for den daglige driften
- Mathias Tustervatn som vår webdesigner / fotograf og bidragsyter for alt som gjelder teamet .

De har 3 biler, en av bilene er et prosjekt som de nettop startet med.
De 2 andre bilene er fit for fight og klare for sesongen 2021!
Erlends nissan 200sx s14 -
Bilen er en 200sx fra 1996, med en 2jz gte vvti motor som per dags dato yter 610hk / 760nm på hjulene , bilen er lisensiert og klar for konkuranse !

Matias nissan 200sx s13 -
Denne bilen har også en 2jz gte , med bare de beste delene for å få et bra oppsett, det som gjennstår på denne bilen er en mapping, og de annslår at den havner på omtrent samme som erlend sin.

team impact sin hjemmeside kan du holde deg oppdatert på hva de holder på med, de selger også egendesignet merch for teamet vårt

De har også en instagram hvor de oppdaterer sine følgere og alle som ønsker å se hva vi driver med.