Om oss

Verktøyboden.no åpnet i 2016, vi startet opp som forhandler av Bahco, Bosch, Metabo og Ironside. Nå har vi over 4 000 varer fra Bahco, Teng Tools, Luna, Hultafors, Skydda, Bosch, Metabo, CRC, Loctite og Ridgid. Sortimentet fortsetter å vokse mot målet vårt om å bli en totalleverandør av verktøy og tilbehør for både private og proff kunder. Vi sammarbeider direkte med de Norske importørene av alle våre merkevarer som gjør at vi har kort behandlingstid på bestillingsvarer og reklamasjoner.

Vi sender varer med PostNord og Posten daglig for raskest mulig levering. Er ikke produktet du bestillter på lager bestiller vi fra vår leverandør og sender til deg så fort vi får det til vårt lager. Normaltsett vil varene bli videresendt fra oss innen 2-7 virkedager, skulle det være lenger leveringstid vil vi sende deg informasjon på mail.

Hyggelig pris og god service er det vi ønsker at du som kunde tenker etter at du har besøkt oss.

Om du ikke finner det du er på utkikk etter i nettbutikken, kan du kontakte oss her eller ringe oss på tlf. så vil vi gjøre vårt beste for å finne det hos en av våre leverandører.

Verktøyboden.no eies av Tankservice AS, org nr.: 956 724 112 MVA
Vi har lager og hentepunkt i Katralveien 90, 1814 Askim.

Telefon: 410 70 700
E-post: post@verktoyboden.no
Org. nr: 956 724 112 MVA

Leveringsadresse:
Katralveien 90
1814 Askim

Faktura e-post: faktura@verktoyboden.no