Vi har begrenset kapasitet i uke 28 og 29 grunnet ferieavvikling, det kan forekomme at sendinger blir litt forsinket

Vi har begrenset kapasitet i uke 28 og 29 grunnet ferieavvikling, det kan forekomme at sendinger blir litt forsinket

Om oss

Norsk nettbutikk med lager i Norge

Verktøyboden.no setter sin ære i å være en norsk butikk som utelukkende samarbeider med Norske leverandører som bidrar til Norske arbeidsplasser.

Derfor har vi lager i Norge. Ved å holde varelageret vårt nær hjemmet, sikrer vi at bestillingene dine behandles raskt og effektivt. Når du velger Verktøyboden.no, støtter du ikke bare en lokal bedrift; du drar nytte av bekvemmeligheten av rask levering og lokal kundestøtte.

Verktøyboden.no er et norsk selskap basert i Askim som spesialiserer seg på å levere verktøy og utstyr av høy kvalitet til fagfolk, hobbyfolk og gjør-det-selv-entusiaster. Verktøyboden.no ble etablert i 2016 og har vært et pålitelig navn i bransjen siden.

Vårt mål er å gi våre kunder pålitelige, holdbare og innovative produkter som oppfyller deres spesifikke behov. Vi streber etter å overgå kundenes forventninger ved å kontinuerlig anskaffe og oppdatere vårt lager med de nyeste og beste verktøyene som er tilgjengelige på markedet.

Hos Verktøyboden.no er vi stolte av vår eksepsjonelle kundeservice, og sørger for at hver kunde blir behandlet med respekt, integritet og profesjonalitet. Vårt team av kunnskapsrike eksperter er alltid klare til å gi nyttige råd og veiledning til våre kunder for å sikre at de får de riktige verktøyene for sine prosjekter.

Vi er forpliktet til å gi kundene våre en hyggelig handleopplevelse, problemfri bestilling og rettidig levering. Stol på Verktøyboden.no for alle dine verktøybehov!

Vi samarbeider direkte med de Norske importørene av alle våre merkevarer som gjør at vi har kort behandlingstid på bestillingsvarer og reklamasjoner.

Vi benytter PostNord og Posten for daglige leveranser for å kunne gi raskest mulig frakt. Hvis en vare for øyeblikket er utsolgt, legger vi inn en bestilling hos vår leverandør og sender produktet til deg så snart det kommer til vårt lager. Vanligvis kan vi sende bestillingen din innen 2-7 virkedager, men vi vil informere deg via e-post hvis det er forventet forsinkelse i leveringen.

Verktøyboden.no eies av Tankservice AS.
Vi har lager og hentepunkt i Katralveien 90, 1814 Askim.

Telefon: 410 70 700
E-post: post@verktoyboden.no
Org. nr: NO 956 724 112 MVA

Leveringsadresse:
Katralveien 90
1814 Askim

Faktura e-post: faktura@verktoyboden.no